Qigong v. Kitte Witting

Sheng Zhen Healing Qi Gong

meditation i bevægelse for helbred og velvære

UDSAT til og med d. 7. feb. 2021 pga. COVID-19

Sted: Sundhedsbanken i Ejby, holdsal 1.sal
Tid: Torsdage kl. 10.00-11.00
start: 14. januar – slut 18. marts 2021

Sheng Zhen er qi gong og meditation til selvhealing.
Den udføres siddende eller stående og består af rolige, koncentrerede og gentagende bevægelser, der styrker både krop og sind.
Formen virker forbløffende afspændende og vitaliserende og kan udøves af alle. Der tages hensyn til eventuelle fysiske skavanker og undervisningen tilrettelægges, så der hver gang skiftevis laves stående og siddende øvelser. Vi prøver også en liggende form, hvis behovet opstår.

Qi Gong er sammen med akupunktur del af TCM, traditionel kinesisk medicin. I Norge er Qi Gong del af behandlingen i det offentlige sundhedssystem.
Underviseren Kitte Witting er certificeret Sheng Zhen-lærer med en lang undervisningserfaring bag sig.

Tilmelding til Kitte 71784232
Pris: 800 kr for 10 gange. Betales via MobilePay inden første mødegang.

 

Nyde bevægelserne
Slappe af
Samle Qi
Bevæge Qi
Lethed i kroppen
Mildhed i sindet
Åbne hjertet

 

Kitte Witting har arbejdet med Sheng Zhen-meditation i over 10 år og blev certificeret Sheng Zhen-lærer i 2015. Hun er tillige Sheng Zhens oversætter af tekster og materialer til dansk. Hun er flyttet til Danmark efter at have boet 21 år i Grønland.  Kitte er cand. phil i kommunikation og har tidligere arbejdet som projektleder, underviser og free-lance-jounalist.

Hvad er qi gong?
Qi betyder livskraft eller livsenergi. Gong betyder at bevæge, tjene eller virke. Indenfor denne tradition defineres sygdom som et resultat af blokeringer i qi-strømmen i kroppen eller ubalancer mellem yin og yang qi. Qi Gong hjælper os med at bevæge energien (Qi), så den flyder frit i kroppen.

Hvad er særligt ved Sheng Zhen?
Sheng Zhen betyder ubetinget kærlighed og kaldes også det åbne hjertes qi gong. Sheng Zhen er en medicinsk qi gong, der har sine rødder i traditionel kinesisk medicin. De fysiske bevægelser stimulerer emotionel balance, der giver ro og en følelse af frihed. Så åbnes hjertet ♥

Sheng Zhen består af 18 stående, liggende og siddende former og meditationer. De har forskellige formål og sværhedsgrad, men der er ikke tale om niveauer eller begyndere og fortsættere.

Du kan supplere træningen hjemme ved computeren ved at tilmelde dig Sheng Zhens gratis on-line-skole: https://shengzhen.online/